utorak, 02 avgust 2022 06:21

PUT APATIN - SOMBOR OD JUTROS ZATVOREN ZBOG RADOVA

Zbog rekonstrukcije deonice puta Apatin - Sombor, od jutros, 1. avgusta od 7 sati, saobraćaj je zatvoren do okončanja radova. Kako je ranije najavljeno, procena je da će to trajati oko tri sedmice.

“Na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 107, na deonici Sombor-Apatin. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Alternativni putni pravac: za putnička motorna vozila je preko mesta Prigrevica, za teretna motorna vozila Bogojevo - Srpski Miletić – Sombor”, navodi se u saopštenju JP „Putevi Srbije”.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.