subota, 30 jul 2022 06:27

NOVE INVESTICIJE U GRADSKOJ HALI “MOSTONGA“

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, zajedno sa članicom Gradskog veća Antonijom Nađ Kosanović i direktorom Sportskog centra „Soko“ Darkom Kosanovićem, posetio je danas  Gradsku halu „Mostonga“ u kojoj je i ove godine tokom letnje pauze nastavljeno sa obnovom ovog sportskog objekta.

U velikoj sali radi se na postavci novog parketa, renovira se svlačionica u kojoj će se nalaziti domaće ekipe tokom održavanja takmičenja, a izvode se i radovi na dve VIP  lože.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da će Gradska hala dobiti kompletno novi i puno lepši izgled, na radost svih korisnika. „Trenutno se radi na postavci novog parketa u Gradskoj hali  Mostonga. Celu ovu investiciju finansiraju Grad Sombor i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Nakon zamene rasvete, nakon kompletnog uređenja zidova na ovoj hali i ostalih radova, ovo je još jedna veoma bitna investicija“ rekao je Ratković.

Postavka novog parketa u velikoj sali trebala bi da se završi za desetak dana, gde će biti iscrtani tereni za rukomet, košarku i odbojku. Sredstva za uređenje svlačionice i VIP loža obezbedio je Sportski centar „Soko“.

 

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti