sreda, 01 decembar 2021 08:04

U APATINSKOM BIOSKOPU NA PROGRAMU DVA CRTANA I JEDAN IGRANI FILM

 

U velikoj sali apatinskog Kulturnog centra 06. i 07. decembra 2021. godine će biti prikazana dva animirana i jedan igrani film.

MALI ŠEF – PORODIČNI POSAO

Sadržaj filma: Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kucće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom cće ih ponovo okupiti...i inspirisati novi porodični posao. Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo. Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

Cena ulaznice: 350 dinara

PONEDELJAK, 6. DECEMBAR 2021. u 16:00 časova
UTORAK, 7. DECEMBAR 2021. u 18:00 časova

 

ENKANTO – MAGIČNI SVET

Sadržaj filma: Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice..


Cena ulaznice: 350 dinara

UTORAK, 7. DECEMBAR 2021. u 16:00 časova

 

DESET U POLA

Sadržaj filma: Baščaršija pokušava da se oporavi od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još uvek traje, ali ipak – dolazi leto i postoji nada da bi se stvari mogle, barem na kratko, popraviti. Kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe poznata influenserka iz Zagreba koja kaže da je došla da pojede „najbolje ćevape u Sarajevu“, on je pošalje kod Ize, da bi tako i on tradicionalno mogao nakon prve uslužene mušterije, priiuštiti sebi zadovoljstvo prve jutranje kafe. Ovaj sasvim bezazlen, prijateljski gest, izaziva potpuni raspad komšijskog, poslovnog i privatnog života, ali ne samo Enesovog i Izinog, nego u celom gradu. Gde se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu?

Cena ulaznice: 350 dinara

PONEDELJAK, 6. DECEMBAR 2021. u 18:00 i u 20:00 časova
UTORAK, 7. DECEMBAR 2021. u 20:00 časova

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.