Синоћ је на платоу код „Беле лозе“ крај Апатина почео шеснаести по реду мото скуп, у организацији Мото клуба “Пантер”. Иако време није ишло на руку бајкерима а киша покварила планове организатора, било je оних којима време није било препрека да се појаве у мото кампу и проведу неко време испод наткривеног дела платоа.

Ипак, главни део овогодишње моторијаде ће бити одржан данас. Програм ће почети дефилеом бајкера кроз Апатин који је заказан за 17 часова, након чега ће уследити традиционалне игре у кампу. У музичком програму ће наступити „Прљави Ромео“, популарна рок група „Дивље јагоде“ и бенд „Њушке“.

Организатори очекују да ће време данас бити на њиховој страни и да неће покварити планирану забаву за локалне, али и многобројне бајкере са стране.

The post ДАНАС ДЕФИЛЕ МОТОРА КРОЗ АПАТИН, У КАМПУ НАСТУПАЈУ „ДИВЉЕ ЈАГОДЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Синоћ је на платоу код „Беле лозе“ крај Апатина почео шеснаести по реду мото скуп, у организацији Мото клуба “Пантер”. Иако време није ишло на руку бајкерима а киша покварила планове организатора, било je оних којима време није било препрека да се појаве у мото кампу и проведу неко време испод наткривеног дела платоа. Ипак, […]

The post ДАНАС ДЕФИЛЕ МОТОРА КРОЗ АПАТИН, У КАМПУ НАСТУПАЈУ „ДИВЉЕ ЈАГОДЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav