У уторак, 27.04.2021. од 10 до 12 часова у просторијама ЛАГ “Срце Бачке” (улица Маршала Тита 246-248) биће приређен „Дан отворених врата“ Развојног фонда Војводине. Заинтересовани пољопривредници, предузетници и представници цивилног сектора биће у прилици да се упуте у подстицајне мере и кредитне линије Развојног фонда АП Војводине (РФВ).

У склопу презентације представници РФВ представиће погодности које се нуде регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима и предузетницима, кредитне линије за пољопривреднике и пољопривредна газдинства, дугорочни кредити за куповину пољопривредног земљишта, краткорочни кредити за обртна средства у пољопривреди и дугорочни кредити за набавку пољопривредне механизације.

ЛАГ позива све заинтересоване пољопривреднике и предузетника да посете наше просторије и додатно се упуте у могућности финансирања које пружа РФВ.


У уторак, 27.04.2021. од 10 до 12 часова у просторијама ЛАГ “Срце Бачке” (улица Маршала Тита 246-248) биће приређен „Дан отворених врата“ Развојног фонда Војводине. Заинтересовани […]

Read full article on Kula