Pacijentima se savetuje da pre pregleda ne uzimaju obrok. Svi pregledi su besplatni i građani ih mogu obaviti bez zdravstvene knjižice.

Direktor Doma zdravlja Kula, Dr Žarko Ševin rekao je da odziv građana prethodnog vikenda nije bio na onom nivou kakav je bio prethodnih meseci, a razlog za to on vidi u letnjoj pauzi, odnosno periodu godišnjih odmora, kao i u nedovoljnoj informisanosti građana, te je iskoristio priliku da još jednom pozove građane da obave besplatne preventivne preglede 14. i 15. avgusta u Kuli.

 

The post Za vikend ponovo besplatni preventivni pregledi u Kuli appeared first on Naše Mesto.


U subotu, 14. avgusta i nedelju 15. avgusta, građani Kule biće u prilici da ponovo obave preventivne preglede u periodu od 08 do 14 časova u prizemlju objekta specijalističkih službi Doma zdravlja Kula (ulaz iz starog objekta). Pregledi obuhvataju: ultrazvuk abdomena, EKG pregled, kontrolu krvnog pritiska i merenje nivoa šećera u krvi.

The post Za vikend ponovo besplatni preventivni pregledi u Kuli appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Kula


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...