subota, 10 februar 2024 08:47

Privode se kraju radovi na Omladinskom centru

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović i pomoćnik gradonačelnika za oblast investicija i međunarodne saradnje Branislav Svorcan, posetili su prostorije budućeg Omladinskog centra u Somboru, gde su u razgovoru sa predstavnicima Somborskog edukativnog centra razgovarali o trenutnim radovima i daljim planovima na uređenju objekta.

U toku su radovi na uređenju ulične i dvorišne fasade, kao i postavljanju podnih pločica. Pored toga, privode se kraju radovi na uređenju unutrašnjeg prostora, a kada je reč o završenim radovima, rekonstruisana je krovna konstrukcija i postavljena PVC stolarija.

Grad Sombor je uz podršku OPENS-a iz Novog Sada i SEC-a, pokrenuo proces uspostavljanja Omladinskog centra, a projekat je podržalo Ministarstvo turizma i omladine. Pored rekonstrukcije objekta, lokalna samouprava radi i na kreiranju programa koji će biti dostupni mladima kao što su osnivanje Kluba za mentalno zdravlje mladih koji podrazumeva kontinuiranu individualnu podršku mladima u vidu psihološkog savetovališta, vršnjačke podrške i edukacija, kao i obuke za pisanje projekata i podrške za realizaciju istih.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.