Градско веће града Сомбора одржало је данас 45. седницу на чијем дневном реду се нашло 18 тачака.

Између осталог, чланови Градског већа усвојили су Правилник о постављању објеката и уређаја. Овим Правилником одређује се који се објекти и уређаји могу поставити на јавним и другим површинама на територији Града Сомбора, прописује се време за које се одобрава привремено коришћење објеката и уређаја, шта треба да садржи захтев за постављање, који су технички услови, као и локације на којим се могу поставити објекти и уређаји.

Градско веће на 45. седници одобрило је предлог решења о давању сагласности на Одлуку о првим изменама и допунама Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Зеленило“ Сомбор , као и за  Одлуку о првим изменама и допунама Програма пословања јавног комуналног предузећа „Енергана“ Сомбор за 2021. годину, што ће се наћи пред одборницима на некој од наредних седница Скупштине града.


Градско веће града Сомбора одржало је данас 45. седницу на чијем дневном реду се нашло 18 тачака. Између осталог, чланови Градског већа усвојили су Правилник о постављању објеката и уређаја. Овим Правилником одређује се који се објекти и уређаји могу поставити на јавним и другим површинама на територији Града Сомбора, прописује се време за које …

Сомборско Веће усвојило Правилник о постављању објеката и уређаја Read More »


Ceo tekst možete pročitati na 025 info - Sombor