Sa jednog od brojnih proglašenja najuspešnijih: disciplina skok udalj iz zone, učenice 1 - 4. razreda osnovnih škola: 1. Anja Vodeničar, „Dositej Obradović“ Sombor, 2. Nika Andrinčin, Bratstvo Jedinstvo, Bezdan, 3. Dunja Mudrinić, „D. Obradović“, Sombor

* U nizu ovoprolećnih školskih sportskih takmičenja, i ove godine, tačnije pretposlednjeg petka ovog meseca (23. april) proteklo je po običaju uz tradicionalnu pažnju takmičara - učenika i njihovih nastavnika i profesora zainteresovanih školskih ustanova i javnosti Opštisko školsko prvenstvo u atletici 

Održano na Gradskom stadionu u Somboru, privuklo je one đake osnovnih i srednjih škole koji posebnu pažnju posvećuju poslovično atraktivnoj "kraljici sportova" pa su se i ovom prilikom kao i svake godine pojavile neke nove nade za budućnost tog bazičnog sporta u somborskoj sredini sa obećavajućim novim rezultatima i imenima učenika i njihovih školskih sportskih učitelja koji entuzijazmom i stručnošću dovode do afirmacije svoje talentovane ali i treningu privrženom đake.

- Zahvaljujemo se nastavnicima, roditeljima, direktorima škola i Atletskom klubu Maraton Sombor koji su imali hrabrosti i želje da ulože trud i vreme kako bi omogućili učenicima da se takmiče u ovim ne baš dobrim vremenima za sport - upućuju reči zahvale iz Sportskog saveza grada Sombora.

Okružno školsko atletsko prvenstvo će biti održano po planu, u četvrtak 29. aprila od 11:00 časova, na Gradskom stadionu u Somboru.

U dodatku rubrike: u 9 slajdova - pogledajte kompletne rezultate sa ovogodišnjeg Opštinskog školskog takmičenja.

-----------

Medijska pratnja: Novi Radio SomborRead full article on Novi Radio Sombor