Чланови Градског већа, Сава Дојић и Мирослав Ковачић, протеклих дана посетили су Mесне заједнице Стапар и Станишић, где је у току реализација пројеката партиципативног буџетирања за 2021. годину.

У Станишићу су почели радови на санацији крова Дома културе, а у Стапару се ради на реконструкцији фасаде Дома културе.

У оквиру гласања, које је у октобру 2020. године, због епидемиолошке ситуације, по први пут одржано само путем званичне интернет странице Града Сомбора, грађани су имали прилику да одаберу по један предлог у свакој Mесној заједници који ће се реализовати. Ово је седма година за редом од како Град Сомбор спроводи партиципативно буџетирање где грађани бирају пројекте који ће се реализовати средствима из градског буџета, а ово је прва година у којој се реализује по један пројекат, како за све градске, тако и за све сеоске Mесне заједнице.


Чланови Градског већа, Сава Дојић и Мирослав Ковачић, протеклих дана посетили су Mесне заједнице Стапар и Станишић, где је у току реализација пројеката партиципативног буџетирања за 2021. годину. У Станишићу су почели радови на санацији крова Дома културе, а у Стапару се ради на реконструкцији фасаде Дома културе. У оквиру гласања, које је у октобру …

Започела реализација пројеката које су грађани изгласали у Стапару и Станишићу Read More »


Ceo tekst možete pročitati na 025 info - Sombor