ZA VIKEND ODRŽAN PETI PO REDU BICIKLISTIČKI FESTIVAL AOE ZA VIKEND ODRŽAN PETI PO REDU BICIKLISTIČKI FESTIVAL AOE
sreda, 19 oktobar 2022 08:11

ZA VIKEND ODRŽAN PETI PO REDU BICIKLISTIČKI FESTIVAL AOE

U subotu, 15. oktobra 2022. u Apatinu je održan 5. po redu Biciklistički Festival Amazon of Europe, na kojem je učestvovalo oko 60 učesnika iz Apatina i drugih naselja naše Opštine. Festival je održan u svrhu promocije uspostavljene i opremljene biciklističke rute Evropski Amazon, koja prolazi područjem opštine Apatin u dužini od oko 60 km, kao i destinacije Evropski Amazon.

Cilj događaja je bio promovisanje Biciklističke rute Amazon of Europe Bike Trail, promovisanje biciklizma, kao i promovisanje destinacije Amazon of Europe.

Biciklistička ruta Amazon of Europe Bike Trail povezuje zaštićena područja prirode uz reke Muru, Dravu i Dunav u pet zemalja: Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

Brojni turisti i biciklisti posetili su do sada ovu rutu na našem području i imali priliku uživati ​​u ugostiteljskoj i turističkoj ponudi apatinskog kraja, koja je svoje mjesto našla na jedinstvenom on-line rezervacionom sistemu – Amazon of Europe Bike Trail Booking Center.

Bicikliranje u sklopu projekata vezanih za AoE destinaciju je veoma dobro prihvaćeno kod sugrađana svih uzrasta, od onih najmlađih do penzionera, koji vole svoje slobodno vreme provesti u prirodi i druženju. Tako je bilo i ovog puta, gde smo osim bicikliranja prošetali šumom Junaković, posetili kuglanu u sklopu Banje Junaković, videli Mali Petrov salaš sa brojnim životinjama i uživali u svoj raskoši jesenjih boja.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.