U TOKU PRIJAVE APATINSKIH MALIŠANA ZA „ŠARENI TALENAT“ U TOKU PRIJAVE APATINSKIH MALIŠANA ZA „ŠARENI TALENAT“
sreda, 14 septembar 2022 06:04

U TOKU PRIJAVE APATINSKIH MALIŠANA ZA „ŠARENI TALENAT“

 

Na manifestaciji “Šareni talenat”, koja se i ove jeseni održava u Somboru, mogućnost da pokažu svoj pevački talenat imaće predškolci i mlađi osnovci iz opštine Apatin.

Kao i prethodne godine, učešće mogu uzeti deca uzrasta od 5 do 15 godina sa teritorije opštine Apatin i naseljenih mesta, a za apatinsku audiciju se mogu prijaviti svi koji ponuđene pesme nauče pevati uz muzičku pratnju. Roditelji decu mogu prijaviti do četvrtka, 15. septembra, kada će biti održana i audicija u 18 sati.

Kvalifikacije u Somboru su predviđene za subotu, 24. septembra, u periodu od 11 do 13 sati, u dvorištu Somborskog pevačkog društva na “Mini Šarenoj Pozornici”. Pobednik “Šarenog Talenta” od produkcije dobija novu kompoziciju sa kojom dalje učestvuje na festivalima u zemlji i regionu. Pesme se uče brzo i lako, a Šareni talenat je prilika za sve, poručuju organizatori manifestacije.

Oni koji žele da provere svoje pevačko umeće treba da pronađu pesme na sajtu Www.Sarenivokali.Org u odeljku “Šareni Talenat”, pevaju zajedno sa snimkom i krenu u raspevanu avanturu. Na prijavi za takmičenje u Somboru svako popunjava formular i peva odabranu pesmu, uživo, uz muzičku matricu. Svaki učesnik tako dobija potvrdu o učešću i ulazi u konkurenciju za finale takmičenja koje će se održati krajem oktobra u Somboru.

Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti putem telefona 064/94-96-118.

(Radio Apatin)

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.