utorak, 07 jun 2022 06:55

U APATINU UHAPŠEN STARIJI MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU

 

STARIJI APATINAC MAZAO DEČAKE ULJIMA I KREMAMA U PREDELU GENITALIJA UBEĐUJUĆI IH DA ĆE TAKO BRŽE “POSTATI MUŠKARCI”

 Apatinac D.V. (71) je uhapšen pre četiri dana zbog postojanja osnovane sumnje da je, u dužem vremenskom periodu, počinio nedozvoljene polne radnje nad decom. D.V. je, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, dečacima starosti između 10 i 15 godina, nudio razna ulja i kreme uz ubeđivanje da će uz pomoć njih “postati muškarci” i koje im lično nanosio, dodirujući ih u predelu genitalija.

-U njegovoj kući su pronađena ulja kantariona, koja je sam pravio, te razne kreme na prirodnoj bazi, čajevi, biljke u kesicama... Oduzeti su mu kompjuter i telefon, koji će ići na veštačenje, navodi izvor iz istrage.

D.V. živi u kući sa suprugom koja, kako kaže naš izvor, tvrdi da nije znala za ove njegove “aktivnosti”.

Ceo slučaj je pokrenut prijavom jednog od roditelja policiji, koja je odmah pokrenula istragu. Ubrzo se o svemu ovom pročulo i u osnovnoj školi, usledile su prijave i drugih roditelja i klupko je počelo da se odmotava.

Po informacijama do kojih smo došli, D.V. je na saslušanju priznao da je dečacima nudio ulja i kreme i da to radi u zadnjih 15-ak godina, ali je rekao i da je to činio u najboljoj nameri da im pomogne, te da nije mislio da time čini krivično delo.

Protiv osumnjičenog D.V. je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje nad detetom i određeno mu je zadržavanje do 30 dana.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.