nedelja, 27 mart 2022 06:18

UD “Mali princ” iz Apatina uselilo se u nove prostorije

Udruženje dobročinitelja “Mali princ” iz Apatina, danas je svečano dobilo na upotrebu nove prostorije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom, koja je zdušno pomogla renoviranje ovih prostorija, ubuduće će svi članovi udruženja imati na raspolaganju prostor za edukativne radionice, likovne i literarne sekcije te za sva druga okupljanja.

“Pre svega ja bih želela da se zahvalim na entuzijazmu ljudi koji su članovi ovog udruženja koji su inicirali ovu divnu akciju i grad je uvek tu da podrži ona udruženja koja imaju volju i koja pokažu da su željna da uđu u neke nove projekte i pre svega projekte koji su od opšteg značaja za čitavu opštinu i za svu decu. Zaista mislim da će ovo biti centar gde ćemo svi moći da se družimo sa tom decom i da upoznamo njihove navike, takođe da ih uključimo u neke uobičajene i redovne tokove u društvu i zaista sam srećna i ponosna što Apatin dobija jedno ovakvo mesto”, rekla je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

UD “Mali princ” nastalo je 5. oktobra ove godine, kao nevladino, dobrovoljno, neprofitno udruženje građana, s ciljem podrške oboleloj deci, osobama sa invaliditetom, retkim bolestima, te socijalno ugroženim kategorijama, kao i radi unapređenja prava i položaja osoba sa invaliditetom i podrške njihovim porodicama. Kako ističe Aleksandra Marić predsednica udruženja, nove prostorije će umnogome olakšati redovno funkcionisanje udruženja:” Posle tri meseca radova napokon smo otvorili naše prostorije i ja bih iskoristila ovu priliku da se zahvalim lokalnoj samoupravi, svim donatorima, članovima udruženja i njihovim porodicama i ostalim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove predivne ideje”.

Povodom otvaranja novih prostorija, udruženje je organizovalo i konkurs za najbolji likovni i najbolji literarni rad. Nagradu za najbolji likovni rad dobila je Una Basta učenica OŠ “Žarko Zrenjanin”, dok je nagradu za najbolji literarni rad dobila učenica Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla”, Biljana Ćuić.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.