četvrtak, 12 avgust 2021 07:42

POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“

Akcija se sastoji u anketiranju građana o iskustvima koje su imali u kontaktima sa lokalnom samoupravom, kao i o važnosti učešća građana u odlučivanju na lokalnom nivou.

Ekološki pokret Odžaka upućuje POZIV građanima svih mesta odžačke opštine da uzmu aktivno učešće u pomenutoj akciji.

Anketu možete popuniti od kuće. U pretraživač svog kompjutera, laptopa ili telefona upisati www.pratimja.rs, po otvaranju platforme popuniti anketu i popunjenu anketu direktno dostaviti Centru za evropske politike klikom na dugme „Pošalji“. Za popunjavanje ankete potrebno je oko pet minuta.

Na platformi www.pratimja.rs nalazi se i deo „TAKMIČENjE“, tako da možete učestvovati u nagradnoj igri pričom o dobrom ili lošem iskustvu o radu opštinske uprave, izraženo video, vizuelnim ili pisanim sadržajem. Više o takmičenju klikom na „TAKMIČENjE“ ili direktno na:
https://www.pratimoreformu.rs/otvoreni-poziv-za-gradjane-i-gradjanke/

Poželjno je da ovaj poziv prosledite svojim rođacima, komšijama i prijateljima.

Za Ekološki pokret Odžaka

 

The post POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Ekološki pokret Odžaka, u saradnji sa organizacijama Centar za evropske politike (CEP) iz Beograda, Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju (NKD) iz Niša, Centrom za ravnomerni regionalni razvoj (CenRriR) iz Beograda i Staništem iz Vršca, učestvuje u projektu „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka.

The post POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.