četvrtak, 29 april 2021 10:48

Potpisan ugovor između Ministarstva zaštite životne sredine i opštine Odžaci za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama

Opštini Odžaci su odlukom utvrđivanja konačne rang liste Ministarstva zaštite životne sredine, na konkursu za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije projekta nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2021. godini, dodeljena sredstva u iznosu od 4.200.00,00 dinara za realizaciju i izvođenje radova na izgradnji unutrašnje gasne instalacije, gasne kotlarnice i mašinskih instalacija za grejanje za Osnovnu školu ,,Branko Radičević” u Odžacima. Realizacija i efekti projekta doprinose niže troškove grejanja, kvalitetniju regulaciju sistema i optimalnu potrošnju energenata, što sa sigurnošću potvrđuje bolji i kvaliteniji nivo rada u budućnosti.

The post Potpisan ugovor između Ministarstva zaštite životne sredine i opštine Odžaci za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama appeared first on Naše Mesto.


Zamenica predsednika opštine Odžaci, Dejana Salaj, potpisala je danas u Vladi Republike Srbije ugovor sa ministarkom zaštite životne sredine, Irenom Vujović, za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama, u cilju prelaska na ekološki čistije energente.

The post Potpisan ugovor između Ministarstva zaštite životne sredine i opštine Odžaci za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.