Užas kod Sombora: Voz naleteo na muškarca, zadobio teške povrede Užas kod Sombora: Voz naleteo na muškarca, zadobio teške povrede
sreda, 16 novembar 2022 07:30

Užas kod Sombora: Voz naleteo na muškarca, zadobio teške povrede

Kod Sombora voz naleteo na čoveka koji je hodao prugom 

Na železničkoj pruzi između Sombora i Bukovičkog salaša danas je teško povređen čovek koga je udario teretni voz, saopštilo je preduzeće Srbija Kargo.

Povređeni čovek je bio u grupi koja je hodala prugom ili kraj nje.

Nesreća se oko 17 časova dogodila na mestu gde je, po navodima Srbija Karga, zabranjeno bilo kakvo kretanje prugom ili prelazak preko koloseka.

Na mesto nesreće došli su pripadnici policije i Hitne pomoći koja je povređenog čoveka prevezla u bolnicu.

Preduzeće Srbija Kargo je apelovalo da se ne hoda prugom ili pored nje, da se ne prelazi na mestima na kojima to nije dozvoljeno i da se poštuju znakovi upozorenja, signalizacija i propisi.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.