Neuspehom u derbiju izgubili čelnu poziciju: Jedinstvo – Radnički 1912 – 2:1 (1:1) Jedinstvo – Radnički 1912 – 2:1 (1:1)
ponedeljak, 14 novembar 2022 06:59

Neuspehom u derbiju izgubili čelnu poziciju: Jedinstvo – Radnički 1912 – 2:1 (1:1)

 

Ekipa Radničkog 1912 porazom (2:1) u Staroj Pazovi od domaćeg Jedinstva izgubila je prvo mesto na tabeli Srpske lige Vojvodine. Somborski sastav će tako nakon puna dva meseca koliko je držao tron morati da se preseli na drugo mesto. Trenutno imaju bod zaostatka u odnosu na rivale iz Stare Pazove. Što se derbija tiče, Pazovčani su poveli već u drugom minutu golom Dragana Dašića do nedavno prvotimca somborskog tima.

Gosti su do poravnanja došli sredinom prvog poluvremena preko Novaka Vujoševića. Već u prvom minutu nastavka Mile Vujasin doneo je svom timu novo vođstvo, za koje se ispostavilo da je na kraju bio i konačan rezultat utakmice. Stanišić je u derbiju začelja ugostio ekipu zrenjaninskog Radničkog. Gosti su slavili pogotkom Stevanovića u 47. minutu meča iz kaznenog udarca.

U poslednjem prvenstvenom jesenjem kolu Radnički 1912 će u subotu, 19. novembra ugostiti Bačku iz Bačke Palanke, dok će Stanišić ovu jesen završiti istog dana, gostovanjem u Bečeju.

Jedinstvo – Radnički 1912 – 2:1 (1:1)

Strelci: Dašić, Vujasin (Jedinstvo). Vujošević (Radnički 1912).

Žuti kartoni: Grandov, Pađen (Jedinstvo). Goronjić, Jančić, Jovanić, Matijević, Vujošević (Radnički 1912).

Jedinstvo: Milinović, Vitas (Šimun), Ivetić, Dašić, Pađen, Milenković, Vujasin, Matović (Mihajlović), Kačarević, Živanović (Grandov), Vukašinović.

Radnički 1912: Vidaković, Dimković, V. Marković, Matijević (Miličković), Stevanović (Jančić), Petrović, Glišović, Goronjić, Jelić, Antunić, Vujošević.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.