Poljoprivrednik iz Apatina: Video sam crnog pantera, u to nema nikakve sumnje Petar Sladić: Video sam crnog pantera, u to nema nikakve sumnje
petak, 11 novembar 2022 17:50

Poljoprivrednik iz Apatina: Video sam crnog pantera, u to nema nikakve sumnje

Petar Sladić, poljoprivrednik iz Apatina tvrdi za N1 da je crnog pantera video u nedelju 30. oktobra, prilikom setve na svojoj njivi, na atarskoj tromeđi Apatina, Sonte i Svilojeva.

Kaže da nema nikakve sumnje da je u pitanju bio crni panter, jer kao bivši lovac dobro poznaje anatomiju lokalne divljači, ali da je nekoliko dana oklevao da slučaj prijavi policiji, jer se plašio podsmeha lokalnog stanovništva u maloj sredini.

Kaže i da je slučaj prijavio kada je od još nekoliko lokalaca čuo da su takođe videli egzotičnog predatora u vojvođanskom ataru.

„Sejali smo ječam kolega i ja, dovezao sam seme kamionom. U jednom momentu iz pravca šipražja izašla je životinja za koju sam odmah rekao šta je, nije trbalo da bude tu. Kolega me je pitao šta mi ovo gledamo, rekao sam – u veliku mačku. Išla je gracioznim hodom, vrlo dobro poznajem životinje. Išla je, nije se osvrtala, nije bežala, došla je do neke sredine te njive, stala, pogledala prema nama, zadržala se par sekundi i otišla. Dugo sam je gledao, bili smo u neverici, jer ne pripada i ne viđa se. Nema sumnje šta sam video, da li neko veruje ili ne“, priča Sladić za N1.

Kako kaže, sve ovo je ispričao iz dobre namere.

Dan nakon što je JP „Vojvodinašume“, šumska uprava Apatin, izdala saopštenje u kom upozorava građane „da je uočen crni panter, da je predator opasan, te da ukoliko ga neko uoči trebalo bi da obavesti nadležnu policiju“, iz šumske uprave Apatin kažu za N1 da su saopštenje izdali na zahtev policije, premda njihove službe na terenu koje pokrivaju nisu uočile niti predatora, niti tragove koji bi ukazivale na njegovo prisustvo u Apatinskom ritu – poput otisaka ili kostiju životinja koje je pojeo predator.

Izvor: n1info.com

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.