VOZAČI, OPREZ! POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA TOKOM PRAZNIKA VOZAČI, OPREZ! POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA TOKOM PRAZNIKA
četvrtak, 10 novembar 2022 18:20

VOZAČI, OPREZ! POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA TOKOM PRAZNIKA

 

Saobraćajna policija Srbije, tokom predstojećih prazničnih dana, sprovešće akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.

Najavljeno je da će se akcija sprovoditi do nedelje, 13. novembra, i biće usmerena na otkrivanje najtežih prekršaja, uključujući prekršaje prekoračenja brzine kretanja vozila, nepropisnog preticanja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, nekorišćenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog prevoženja dece, kao i nepropisnog korišćenja telefona tokom vožnje.

Svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran, a prilikom zaustavljanja svakog vozila policajci će kontrolisati da li vozači i svi putnici u vozilu koriste sigurnosni pojas.

Iz MUP-a apeluju na sve građane da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćaja na putevima u vreme praznika.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.