POKLONI ZA STICANJE ZNANјA O SAOBRAĆAJU PODELJENI SVIM VRTIĆIMA POKLONI ZA STICANJE ZNANјA O SAOBRAĆAJU PODELJENI SVIM VRTIĆIMA
četvrtak, 03 novembar 2022 07:50

POKLONI ZA STICANJE ZNANјA O SAOBRAĆAJU PODELJENI SVIM VRTIĆIMA

Kako bi se najmlađi sugrađani što pre upoznali sa pravilima ponašanja u saobraćaju, Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora obezbedio je edukativne poklone za sve gradske i seoske vrtiće. Poklone koji su se sastojali od saobraćajnih znakova, društvenih igara, prsluka, tepiha, policijske kape i edukativnih priručnika uručili su danas vrtićima predstavnici Saveta za bezbednost saobraćaja na čelu sa gradonačelnikom Antoniom Ratkovićem, kao i predstavnici lokalne samouprave.

U okviru ove posete, predstavnici Grada i Saveta razgovarali su sa mališanima o osnovnim saobraćajnim pravilima i ponašanju u saobraćaju, a gradonačelnik je istakao veliko zadovolјstvo što je imao priliku da se druži sa najmlađim sugrađanima:
“Većina aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja usmerena su upravo ka našim najmlađim učesnicima, počevši od podele auto sedišta, sedišta za bicikle, takođe oprema za vrtiće koju smo i danas imali priliku da podelimo, kako u gradskim, tako i u seoskim vrtićima. Zatim imamo edukacije koje nas očekuju u narednim mesecima koje ćemo vršiti sa našim najmlađim učesnicima u saobraćaju. Ono što je veoma bitno i što apelujem na sve naše roditelјe i sugrađane da budu uzor svojoj deci kada učestvuju u saobraćaju i hvala vaspitačicama što vredno rade na edukaciji naših mališana”, rekao je Ratković.

Gradonačelnik je dodao i da se sve aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora finansiraju od kazni nesavesnih vozača.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.