U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN
sreda, 02 novembar 2022 04:46

U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN

Radovi na revitalizaciji državnog puta od graničnog prelaza Bački Breg do Sombora privode se kraju. U toku je presvlačenje završnog sloja asfalta na deonici kroz naselјeno mesto Bezdan, a radove koji su u toku obišli su danas gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga Goran Nonković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicije Đorđe Zorić.

„Pre par godina završena je prva deonica, kroz prekograničnu saradnju sa Mađarskom, u dužini od 14,6 km, a u ovoj godini nastavlјaju se radovi u dužini od preko 10 km na ovom državnom putu od Sombora ka Bačkom Bregu. Veoma je bitno što rekonstrukcijom i rehabilitaciom ovog državnog puta povećaće se i nosivost samog puta, time ćemo omogućiti da jedna celina od Sombora ka graničnom prelazu Bački Breg bude kompletno rehabilitovana. Očekujemo do kraja novembra da budu završeni radovi. U sledećoj nedelјi biće kompletno završen završni sloj, tada nas očekuju radovi na bankinama, na kolskim prilazima, kao i na uređenju atmosferskih kanala“ rekao je Ratković.

U toku 2022. godine ukupno je rehabilitovano blizu 20 km državnih puteva na teritoriji Grada Sombora, kompletno su završeni radovi kroz naselјeno mesto Kolut, a rekonstruisane su i dve obilaznice oko Sombora.
„Mi kao Grad nastavlјamo sa uređenjem lokalnih puteva i do kraja decembra uradićemo i u drugim naselјenim mestima radove koje smo predvideli za ovu godinu“ poručio je gradonačelnik.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.