Tri horoskopska znaka kojima će ovo biti najbolja nedelja u životu

Nedelja koja nam je počela sa 25. julom biće posebno dobra za tri znaka Zodijaka
Ova nedelja biće posebno dobra za nekoliko znakova Zodijaka. Venera je napravila kvadrat sa Jupiterom i sada je pravo vreme da naučimo kako da poboljšamo naš ljubavni život, prenosi Youtango.com.

Škorpija

Prema horoskopu, pred vama je jedna uzbudljiva vožnja koja će se desiti ove nedelje. Biće pozitivno, ali i prilično šokantno. Činilo se da niste znali nešto što je vaš partner odavno znao o vama i on će vam to servirati "na srebrnom tanjiru".

Ovaj događaj će biti uvod u nešto što se odavno isplanirali i sada ćete konačno imati karte za tu destinaciju.

Neko u vašem životu će shvatati sve nagoveštaje i signale, to je neko ko vas dobro poznaje i želi samo da vas učini srećnim.

Ova nedelja donosi iznenađenja koja će vas oduševiti, pa do kraja nedelje nećete moći da verujete šta vam se zapravo dešava.

Strelac

Ova nedelja će biti pravi nalet moći za vas, jer je Jupiter vaša vladajuća planeta, a on je ove nedelje u tranziciji.

Uvek se u ovo vreme osećate živo; možda ćete se vratiti nečemu što ste jednom započeli, a što ste ostavili u prašini.

Vaša nedelja ima manje veze sa ljudima, a više sa kreativnošću. Sada ste u svom elementu, jer je nebo granica, a vi ste jedna kreativna mašina.

Ove nedelje osećate da je dobro biti energičan, a ako imate emotivnog partnera on je srećan jer vas vidi kako uživate i poštuje vašu potrebu za nezavisnošću.

Ribe

Ono što će vašu nedelju činiti sjajnom je to što imate priliku da nešto sami smislite i da se tome i posvetite. Privatnost vam je od najveće važnosti i imaćete priliku da budete sami onoliko vremena koliko vam je potrebno kako biste izašli iz svoje "ljuske" kao nova osoba ispunjena entuzijazmom i radošću.

Trenutak pauze je za sada sve što vam je potrebno. Vaša porodica to poštuje, znaju da vam je potrebno slobodno vreme da biste bili produktivni i puni ljubavi.

Osetićete poštovanje od saradnika. Svima je stalo do vas, i to vam pokazuju na onaj redak i neverovatno ljubazan način - dozvoljavaju vam da budete svoji.

Ove nedelje od vas niko ništa ne zahteva. Možete da dišete i zato je vreme da proslavite ovu nedelju, jer vam ona donosi dašak svežeg vazduha.

izvor:telegraf.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.