Šta nam donosi Merkur u Ribama: 4 srećna i 4 baksuzna dana u martu okrenuće nam život naglavačke

Od 9. do 26. marta planeta Merkur boraviće u znaku Riba. Planeta koja predstavlja komunikaciju, analizu i racionalnost naći će se pod okriljem mističnih Riba koje često nisu sklone da se oslanjaju na razum, što će svakom znaku Zodijaka donekle "pomrsiti konce".

Naime, ovaj aspekt donosi zablude, prevare, obmane, osećaj umora i konfuzije, ali i mentalnu rastrzanost i spremnost na svađu bez velikog razloga.

S druge strane, period će biti pogodan za sve one koji se bave umetničkim zanimanjima, posebno za osobe rođene u znaku Riba, Blizanaca, Raka i Vage.

Astrolog Aleksandra Bjeljac najavljuje koji dani će biti najpovoljniji, a koji najturbulentniji dok Merkur bude boravio u znaku Riba.

Teški dani koji iziskuju oprez
Sreda, 9. mart je dan kad će Merkur ući u Ribe i odmah napraviti pometnju. Budite oprezni ovog dana, moguće su razne prevare i obmane, pa svaku informaciju dobro proverite. Takođe, postoji mogućnost da gotovo svi pripadnici Zodijaka ovog dana naprave greške - kako pismene, tako i usmene; zato budite posebno oprezni kada razgovarate sa drugima i "otvorite četvore oči" ako ovog dana budete potpisivali neka dokumenta.

I naredni dan, 10. mart, biće težak i stresan. Mesec gradi tri aspekta iz znaka Blizanaca, pa izbegavajte planiranja, odložite putovanja i ako je ikako moguće, odgodite dogovore i pregovore za neki drugi dan. Danas bi većina pripadnika Zodijaka mogla da se oseća umorno, konfuzno i iscrpljeno.

Kad 18. marta Venera bude napravila kvadrat sa Uranom, mnoge veze mogu da dožive krah. Ovaj aspekt najavljuje konflikte, svađe i burne rasprave koje će krenuti zbog sitnice, a rizik da prerastu u pravi rat je ogroman.

Izbegavajte ljubomoru, kao i ishitrene odluke i tokom 19. marta, jer je ovo dan pun negativne energije.

Dani kada će vam sve ići za rukom
Kada Mesec bude tranzitirao kroz znak Raka, 12. marta, mnogi pripadnici Zodijaka osetiće veliko olakšanje. Dan je dobar za sve kućne poslove, za renoviranje, prodaju i rešavanje stambenog pitanja. Takođe, i odnosi između članova porodice biće daleko bolji nego prethodnih dana.

Tri dana kasnije, 15. marta, Mesec će tranzitirati kroz znak Lava, što će se posebno odraziti na pripadnice nežnijeg pola. Ovog dana žene će dominirati, biće voljne da naprave velike promene najpre u svom životu, bilo da se radi o poslu, ljubavi ili zdravlju. Planete obećavaju obilje energije, pa je savet da ovaj dan iskoristite za bavljenje sportom, pokretanje novog posla i otpočinjanje promenjenog režima ishrane.

I naredni dan, 16. mart, zbog aspekta Merkur sekstil Uran biće pozitivan. Povoljan je dan za sklapanje poslovnih ponuda, za započinjanje posla i za mentalnu ravnotežu koja je mnogim pripadnicima Zodijaka i te kako bila poljuljana kad je Merkur ušao u znak Riba.

Najsrećniji dan tokom ovog tranzita biće 17. mart. Ovog dana možete zaceliti sve emotivne rane, ali i sresti sudbinske partnere. Dan će biti dobar za druženje, za upoznavanje, ali i za flertovanje, pa priuštite svom srcu ono za čim žudi.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.