Četiri horoskopska znaka koje je najteže osvojiti

Astrolozi smatraju da pojedini znakovi Zodijaka tačno znaju šta žele i neće pristati na manje, pa su najveći izazov za one koji traže novu ljubav.

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde? Jednostavno, nikada nećete učiniti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite samo najbolje, a ako ne odgovaraju nijednom standardu, to će biti kraj za vas. U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak, prenosi Pinkvila.

Ako ste se pronašli u ovom uvodu, proverite jeste li zaista među onima jako izbirljivima kada je u pitanju ljubav.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijumima idealnog partnera. I kad pronađu savršenu osobu, potrudiće se kako bi to uspelo.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni što se tiče romantike. Stoga je pomalo teško poverovati, ali Škorpije imaju neverovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati na manje.

Strelac

Strelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira ljubavnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i drže je se stalno. Nikad neće pristati na manje, čak i ako to znači da dugo budu sami.

Jarac

Jarac ima listu osobina koje želi kod svog partnera. Siguran je i pouzdan, od onih kojima se zapravo ne žuri da pronađu srodnu dušu. Stoga Jarac može lako da pričeka osobu koja bi odgovarala njegovim nerealno visokim zahtevima.

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.