Horoskopski znakovi koji su loši prijatelji Horoskopski znakovi koji su loši prijatelji

Horoskopski znakovi koji su loši prijatelji

Neki horoskopski znakovi koji važe za kreativce često lojalnost smatraju dosadnom. Ovo su horoskopski znakovi koji su loši prijatelji i neće im biti problem da vas izdaju.

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju brojne dobre osobine. Nažalost, mana im je što nisu lojalni. Oni žude za akcijom i pustolovinom. Toliko brzo prelaze s jedne stvari na drugu da im je nemoguće ostati duže vreme uz nekoga ili nešto. To često ide na živce njihovim šefovima, ali i partnerima.

Oprez: Ako vam Strelac nešto obeća – verovatno neće ispuniti obećanje.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je među omiljenim kod drugih zbog svoje društvenosti i velikog srca.

Međutim, u Vodoliju se ne možete sto odsto pouzdati jer joj je teško da se prepusti nečemu – naročito kad je reč o emocijama. Zato, nemojte se začuditi osećaju nesigurnosti ako ste u vezi sa ovim znakom.

Blizanci

Blizanci vole da iznenade ljude i da ih impresionioniraju. Međutim, smatraju kako je apsolutna lojalnost nepotrebna i dosadna osobina.

Zato, radije lete od događanja do događanja, od čoveka do čoveka i vole kad im se drugi dive.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.