četvrtak, 08 april 2021 05:56

AKCIJA SOMBORSKE SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Sankcionisano 28 vozača zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa

POLICIJA je u jednodnevnoj lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja, od 10 do 18 časova, na putu Sombor - Kula, prekontrolisala 166 vozača, od kojih je 60 sankcionisano zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.
Iz saobraćaja je isključeno šest vozača, četvorica koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola, jedan koji je vozio bez položenog vozačkog ispita i jedan koji je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, vozilom veće snage od dozvoljene.

Kako navode u PU Sombor,najviše vozača, njih 28, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, dok je za prekršaj prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozilom kažnjeno 12 vozača.

Iz somborske Policijske uprave apeluju na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila.

Izvor: novosti.rs

Lifestyle

Retki su pop-kulturni fenomeni kao što je Alan Ford, koji toliko osvoje jednu zemlju u kojoj nisu nastali i postanu i os...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.