utorak, 06 april 2021 07:55

Prethodne nedelje osam saobraćajnih nezgoda, skoro 300 prekršaja

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda.

Napisana 26 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 273 prekršajna naloga.

Najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina kretanja i vožnja pod dejstvom alkohola.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.