nedelja, 25 april 2021 06:11

Radnički 1912 lako do novih bodova

KOZARA (Banatsko Veliko Selo) – RADNIČKI 1912 0:5 (0:2)

Strelci: Goronjić (16.) Pjošta (37.), Avdić (50.), Antunić (64.) i Stojaković (86.)

Održali su fudbaleri somborskog trećeligaša još jedan fudbalski čas. Ovoga puta u Banatskom Velikom Selu gde su u susretu 30. kola Srpske lige Vojvodina savladali domaću Kozaru sa 5:0 (2:0). Susret je počeo ofanzivom Somboraca koji su pre utakmice na osnovu kvaliteta tima, plasmana i forme morali poneti epitet favorita, koji su u potpunosti opravdali. Prvu izgledniju priliku u pogodak je pretvorio Goronjić u 16. minutu. Do odlaska na odmor još je Pjošta pogodio cilj u 37. minutu na odličnu asistenciju Avdića. Bilo je još prilika za Radnički 1912 koji je na pauzu otišao pun samopouzdanja, jer pored sigurnog vođstva u igri izabranika trenera Dušana Jevrića nije bilo pukotina, pa je sve delovalo onako kako to dolikuje timu iz samog vrha tabele.

Drugo poluvreme bilo je u stilu prvog, a seriju pogodaka otvorio je Avdić u 50. minutu kada je povisio na 3:0, da bi do poslednjeg sudijskog zvižduka dominaciju Somborci krunisali sa po golom Antunić u 64. i Stojaković u 86. minutu. Kako vreme odmiče, sve je veća žal za propuštenim iz početka prvenstva kada su Somborci lako gubili bodove na gostujućim terenima i to od ekipa koje se sigurno sledećeg prvanstva neće takmičiti u Srpskoj ligi. Nakon ove pobede Radnički 1912 je ostao na drugom mestu na tabeli, a u sledećem kolu dočekuje poslednjeplasiranu Vojvodinu iz Perleza i sasvim je izvesno da će nakon te utakmice njihov bodovni saldo biti uvećan za nova tri boda.

apa-press.info

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.