Somborske vesti

Terminal Music & Arts Festival u Somboru 28. i 29. juna

Četvrtu godinu za redom poslednji vikend u junu rezervisan je za Terminal Music & Arts Festival u Somboru.

Festival je zamišljen kao mesto susreta muzičara, likovnih i filmskih umetnika i publike, sa idejom da kroz umetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturnu scenu grada, odnosno da utiče na razvoj građanske svesti kroz edukativne radionice, dnevne tribine i javne razgovore.

Terminal Music & Arts Festival će 2019. godine obeležiti koncerti RY X, trenutno jednog od najvećih imena muzičke indi scene, kao i svetski poznate autorke i pevačice Nneka. Pored ovih izvođača publika će na glavnoj bini letnje scene Kabare imati priliku i da sluša bendove Tapan, francuski duo Nikitch x Kuna Maze, kao i izraelskog producenta i bubnjara Nadav Dagona koji će prirediti jedinstven doživljaj live nastupa na 360 ° bini u središtu publike.

Late Night Stage u svom jedinstvenom ambijentu prirode će ugostiti predstavnike elektro scene poput Glauco di Mamboro, Megablast, Uone i Ayamoon.

Terminal Music & Arts Festival istrajava u viziji da razvija i promoviše umetnost, kulturu, kreativnost, stvara spone između posetilaca i izvođača, podstiče inspiraciju, avanturu … I ove godine, svi posetioci mogu da posete i umetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm session-a i tribine, muzičke i likovne radionice.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima gigstixa, ddticketsa i ticketlinea. Više informacija o festivalu na zvaničnom sajtu www.terminalfest.org i na FB stranici.

Izvor: N1

Još vesti iz kategorije...

Top