Somborske vesti

Somborska bolnica traži radnike na poslovima održavanja i medicinske sestre

Somborska bolnica je na svom sajtu objavila oglas za prijem u radni odnos 4 radnika: spremača/spremačice i medicinskih tehničara.

I

Za prijem u radni odnos na ODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom DVE (2) MEDICINSKE SESTRE-TEHNIČARA za obavljanje poslova:
1. MEDICINSKE SESTRE/ TEHNIČARA NA INTENZIVNOJ NEZI NIVOA 2 – ODSEKA ZA OPŠTU INTENZIVNU INTERNISTIČKU TERAPIJU na Internom odeljenju, Sektor za internističke grane – DVOJE (2) IZVRŠILACA, zbog povećanog obima posla, a na period od tri (3) meseca.

II

Za prijem u radni odnos na ODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom DVOJE (2)POMOĆNIH RADNIKA SA NIŽOM STRUČNOM SPREMOM za obavljanje poslova:

1. SPREMAČA/ SPREMAČICE PROSTORIJA U KOJIMA SE PRUŽAJU ZDRAVSTVENE USLUGE – ODELJENJA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU u Odseku za održavanje higijene pri Odeljenju za sanitarni nadzor, održavanje higijene i zaštitu životne sredine, Služba za pravne, ekonomsko-finansijske i tehničke poslove, sa mestom rada u Bezdanu – DVOJE (2) IZVRŠILACA, zbog povećanog obima posla, a na period od tri (3) meseca.

Pogledajte ceo oglas

Još vesti iz kategorije...

Top