Somborske vesti

Somborska bolnica traži doktore, medicinske sestre, spremačice, pomoćne radnike

Opšta bolnica Dr Radivoj Simonović u Somboru raspisuje oglas za prijem u radni odnos, na neodređeno vreme, na sledećim pozicijama


O G L A S

I
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom DVOJE (2) DOKTORA MEDICINE za obavljanje poslova:
1. DOKTORA MEDICINE na Internom odeljenju, Sektor za internističke grane – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku, odnosno
2. DOKTORA MEDICINE na Odeljenju za prijem, trijažu i zbrinjavanje urgentnih stanja, Sektor za zajedničke medicinske delatnosti – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku.
Za prijem u radni odnos na ODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom JEDNOG (1) DOKTORA MEDICINE za obavljanje poslova:
3. DOKTORA MEDICINE na Odeljenju za anesteziju, reanimatologiju i intenzivnu terapiju, Sektor za zajedničke medicinske delatnosti – JEDAN (1) IZVRŠILAC, zbog zamene odsutne zaposlene, do njenog povratka, ali ne duže od zaključno sa 19. oktobrom 2019. godine.

II
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom JEDNOG (1) STRUKOVNOG MEDICINSKOG RADIOLOGA ili VIŠEG RADIOLOŠKOG TEHNIČARA za obavljanje poslova:
1. VIŠEG RADIOLOŠKOG TEHNIČARA U DIJAGNOSTICI u SLUŽBI ZA RADIOLOŠKU DIJAGNOSTIKU, Sektor za zajedničke medicinske delatnosti – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesta po Pravilniku.

III
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom DVE (2) MEDICINSKE SESTRE-TEHNIČARA za obavljanje poslova:
1. MEDICINSKE SESTRE/ TEHNIČARA NA OSTALIM BOLNIČKIM ODELJENJIMA naOdeljenju za hirurgiju, Sektor za hirurške grane – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku, odnosno
2. MEDICINSKE SESTRE/ TEHNIČARA NA OSTALIM BOLNIČKIM ODELJENJIMA naOdeljenju za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, Sektor za hirurške grane –JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku.

IV
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom JEDNE (1) MEDICINSKE SESTRE-TEHNIČARA ili PEDIJATRIJSKE SESTRE-TEHNIČARA obavljanje poslova:
1. MEDICINSKE SESTRE/ TEHNIČARA NA OSTALIM BOLNIČKIM ODELJENJIMA naDečijem odeljenju, Služba za pedijatriju – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku.

V
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom JEDNE (1) MEDICINSKE SESTRE-TEHNIČARA ili GINEKOLOŠKO-AKUŠERSKE SESTRE-TEHNIČARA za obavljanje poslova:
1. MEDICINSKE SESTRE/ TEHNIČARA U GINEKOLOGIJI I AKUŠERSTVU na Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo, Služba za ginekologiju i akušerstvo – JEDAN (1) IZVRŠILAC, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku.

VI
Za prijem u radni odnos na NEODREĐENO vreme sa punim radnim vremenom TROJE (3)POMOĆNIH RADNIKA SA NIŽOM STRUČNOM SPREMOM za obavljanje poslova:
1. SPREMAČA/ SPREMAČICE PROSTORIJA U KOJIMA SE PRUŽAJU ZDRAVSTVENE USLUGE u Odseku za održavanje higijene pri Odeljenju za sanitarni nadzor, održavanje higijene i zaštitu životne sredine, Služba za tehničke i druge poslove – JEDAN (1) IZVRŠILACA, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku, odnosno
2. POMOĆNOG RADNIKA NA NEZI BOLESNIKA NA OSTALIM BOLNIČKIM ODELJENJIMA – NOSAČA BOLESNIKA u Odseku za održavanje higijene operacionih sala pri Odeljenju za sanitarni nadzor, održavanje higijene i zaštitu životne sredine, Služba za tehničke i druge poslove – DVOJE (2) IZVRŠILACA, na upražnjeno radno mesto po Pravilniku.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Još vesti iz kategorije...

Top