Somborske vesti

Radovi na izgradnji kanalizacije otpadnih voda na Gakovačkom putu

Radovi na izgradnji ulične mreže kanalizacije otpadnih voda na Gakovačkom putu se odvijaju po predviđenoj dinamici i do sada se izgradilo oko 300 metara cevovoda. Planirano je da se izgradi oko 1000 metara ulične linije i oko 150 metara cevi priključaka, a sami radovi da se okončaju u narednih par meseci u zavisnosti od vremenskih mogućnosti. Izgradnjom uličnog cevovoda izvršiće se proširenje mreže u pomenutoj ulici, što je od velikog značaja jer se time stiču uslovi da se na kanalizaciju otpadnih voda priključe i potrošači koji do sada nisu imali uslove.

Ovom prilikom iz JKP Vodokanal podsećaju građane koji se kreću ulicom Gakovački put da se radovi na izgradnji obavljaju u periodu od 07:00 do 15 časova, te apeluju na vozače da se ponašaju u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom i da smanje brzinu kretanja svojih vozila, kao i da svoja vozila uklone sa trase i parkiraju ih van zone izvođenja radova.

Takođe, napominju da je strogo zabranjeno priključivanje na kanalizacionu mrežu dok traju kako sami radovi na izgradnji, tako i dok se ne ishoduju potrebne upotrebne dozvole. Mole se svi građane koji žive u delu ulice koji je obuhvaćen izgradnjom, da imaju razumevanja i strpljenja, te da sačekaju blagovremeno obaveštenje od strane JKP "Vodokanal"-a da su stvoreni svi tehnički uslovi za priključenje i mogu podneti zahtev za priključenje u ulicu Belog goluba br. 5.

Još vesti iz kategorije...

Top