Somborske vesti

PS U BIČ-VOLEJU Sestre Miljević iz Novog Sada najbolje

Sestre Marija i Tamara Miljević i muški tandem Đorđe Klašnić – Miloš Milić bili su najbolji na finalnom turniru prvenstva Srbije u bič-voleju u Somboru, a ujedno su i poneli epitete najboljih igrača na pesku ove sezone.

Finalni turnir, inače najomiljeniji među igračima, igrao se na Trgu Svetsog Trojstva, a završnica dnevnog programa pod reflektorima, uz veliku posećenost na tribinama. Pehare i medalje najboljima predali su potpredsednik OŠ Đula Mešter, predstavnici Grada Sombora i generalnog sponzora OŠ Banke Poštanske štedionice.

Marija i Tamara Miljević su u finalu savladale Natašu Savović i Ninu Škarić sa 2:0 (21:12, 21:18), a u meču za treće mesto Milica Beljanski i Ana Meseldžić su bile bolje od Jovane Marčetić i Minje Tasić sa 2:0 (22:20, 21:19).

Đorđe Klašnić i Miloš Milić su u finalu savladali Stefana Bastu i Ivana Lozića sa 2:0 (21:12, 22:20) i tituli pobednika finalnog turnira dodali i titulu prvaka Srbije, a Miljan Kiković i Luka Guteša su u meču za treće mesto bili bolji od Saše Surle i Lazara Kolarića sa 2:1 (18:21, 21:18, 15:10).

Izvor: Dnevnik.rs

Top