Horoskop

Mars u Škorpiji: Bura strasti na pomolu

Siloviti Mars u Škorpiji do 13. septembra najviše će uticati na Ovnove, Škorpije i Jarčeve a najmanje na Vage, Bikove i Rakove

Posle sedam i po meseci, Mars, planeta akcije i seksualnosti, ulazi u Škorpiju, znak u kojem je njegov uticaj veoma naglašen. Narednih mesec i po dana, to će najviše osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, koji će biti mnogo aktivniji, energičniji, dinamičniji ali i strastveniji.

Osobe s Marsom u nekom od ovih znakova znaju da budu prilično agresivne kada su isprovocirane. Ako je vaš Mars u Škorpiji, tihi ste ali opasni, magnetični, osvetoljubivi, strastveni, ljubomorni, skloni rizicima.

Prelazak ove planete preko osmog zodijačkog znaka najmanje će osetiti Vage, Bikovi i Rakovi, znaci u kojima je njen uticaj oslabljen.

U periodu od 9. avgusta do 13. septembra, nije preporučljivo ulaziti u rizične finansijske transakcije, što se naročito odnosi na Ovnove, Škorpije i Jarčeve. Do 8. avgusta, Mars u Škorpiji donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, strastvene susrete, ali podstiče i ljubomoru i posesivnost.

OVAN

Vaš vladalac Mars, planeta seksualnosti, u astrološkom polju strasti, najavljuje uzbudljiv ljubavni period, pa možete da očekujete vatren susret sa dominantnom, harizmatičnom osobom.

BIK

Simbol agresivnosti u astrološkoj kući ljubavi može da dovede do sukoba sa bračnim partnerom, najverovatnije zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Moguća rasprava s članom porodice.

BLIZANCI

Jaka pozicija planete akcije, vladaoca astroloških polja posla i neočekivanih okolnosti, upozorava da bi trebalo da povedete više računa u saobraćaju, naročito ako često putujete.

RAK

Dominantni Mars, simbol seksualnosti i inicijative, u vašoj astrološkoj kući ljubavi, povoljno utiče na vašu emotivnu, ali i na poslovnu situaciju, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom.

LAV

Planeta sukoba, Mars, pod uticajem Jupitera, simbola ugleda iz vašeg znaka, upozorava da dobro proučite pravne aspekte ugovora, naročito ako je reč o kupoprodaji stambenog prostora.

DEVICA

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i Marsa, simbola rizika, opominje da budete oprezniji u saobraćaju i da čuvate dokumenta, bankovne kartice, ključeve i sl.

VAGA

Mars, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, u znaku strasti donosi vam uzbudljive trenutke na emotivnom planu ali i mogućnost uvećanja prihoda preko nekih honorarnih angažmana.

ŠKORPIJA

Zbog planete harizmatičnosti, Marsa, vladaoca vašeg znaka, u astrološkoj kući ličnosti, atraktivniji ste i privlačniji, zbog čega će interesovanje suprotnog pola za vas biti povećano.

STRELAC

Pozicija Marsa, simbola agresivnosti i sukoba, ne ide vam baš u prilog, osim ako niste u nekoj tajnoj vezi, mada, u tom slučaju, partner može da pokaže dozu posesivnosti i ljubomore.

JARAC

Planeta inicijative, Mars, približava se vašem vladaocu Saturnu, simbolu kašnjenja, u astrološkoj kući neočekivanih okolnosti, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove.

VODOLIJA

Mars, simbol akcije u astrološkom polju karijere, u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Uranom, planetom rizika, upozorava da bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije.

RIBE

Planeta seksualnosti, Mars, u sjajnom aspektu sa vašim vladaocem Neptunom, planetom zanosa u vašem znaku, na nekom putovanju, donosi vam mogućnost ulaska u romansu sa strancem.

Izvor: Večernje novosti

Top