Somborske vesti

Kontrola komunalnog reda u selima

Odeljenje inspekcije i komunalne policije Gradske uprave grada Sombora nastavlja redovne mesečne kontrole komunalnog reda u somborskim selima.

Komunalni policajci, tokom oktobra, naročito će obratiti pažnju na odlaganje očišćenog lišća, trave, granja i ostalog otpada koji se pojavljuje dolaskom jeseni, a koji su građani dužni da očiste i uklone i sa dela javne površine ispred dvorišnih ograda. Lišće, trava i drugi otpad ne smeju se spaljivati već ih je potrebno odložiti u kante i džakove za smeće koje će, prema rasporedu odvoza smeća, preuzeti JKP „Čistoća“.

S obzirom da je u toku kampanja jesenjih poljoprivrednih radova, komunalni policajci apeluju na poljoprivrednike da poljoprivrednu mehanizaciju ne ostavljaju na javnim površinama.
Odeljenje inspekcije i komunalne policije komunalno-inspekcijski nadzor, tokom oktobra, vršiće prema sledećem rasporedu:

– 03. oktobar – Stapar i Doroslovo
– 04. oktobar – Čonoplja i Riđica
– 10. oktobar – Kljajićevo i Telečka
– 11. oktobar – Stanišić
– 17. oktobar – Svetozar Miletić i Aleksa Šantić
– 18. oktobar – Gakovo i Rastina
– 24. oktobar – Bački Monoštor
– 25. oktobar – Bački Breg i Kolut
– 31. oktobar – Bezdan

U Odeljenju inspekcije i komunalne policije ističu da građani kontakt sa inspekcijom i komunalnim policajcima mogu ostvariti i mimo redovnih poseta selima posredstvom mesne zajednice, ili lično putem telefona broj: 025/468-241, putem elektronske pošte na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i pisanim putem redovnom poštom na adresu: Odeljenje inspekcije i komunalne policije, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor.

Još vesti iz kategorije...

Top