Somborske vesti

Detalji MISTERIOZNE SMRTI mladog rukometaša kod Apatina: OTAC IMA INFORMACIJE DA JE GOJKO UBIJEN?!

Gojko Grozdanić (20), mladić čije je beživotno telo sa povredama glave pronađeno u lokvi krvi na putu Sombor-Stapar kod skretanja za Prigrevicu, bio je perspektivni rukometaš i u svom selu poznat kao vredan i dobar mladić.

Za sada se veruje da je na njega naletelo vozilo dok njegov otac sumnja u to i čeka nalaze obdukcije.

Beživotno telo mladića koje je ležalo u lokvi krvi na lokalnom putu Prigrevica-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu u blizini Apatina, primetio je taksista u noći između subote i nedelje i odmah alarmirao hitne službe. Za sada sve ukazuje na to da je na nesrećnog mladića naletelo vozilo dok je hodao kraj puta.

Policija intenzivno traga za vozačem za koga se sumnja da je upravljao vozilom i nakon nesreće pobegao. U međuvremenu, otac nastradalog mladića, prema rečima njihovih poznanika, ne može da dođe sebi od šoka i tuge i dok obdukcija ne utvrdi tačan uzrok smrti njegovog sina, ne uzda se u nepotvrđene informacije.

- Njegov otac je ispričao da je Gojko te noći prvo bio u Apatinu, a potom i u jednom restoranu u Staparu, odakle je krenuo kući u Prigrevicu. Šta se dalje zbivalo, nada se da će otkriti policija - kaže jedan njegov poznanik ističući da Gojkov otac ne isključuje mogućnost da je njegov sin ubijen.

Otac mladića je navodno ispričao da smatra da su okolnosti u kojima je njegov sin izgubio život "čudne" tvrdeći da je "doktorka javila" da njegov sin nije umro od povreda glave.

Prema bratovim rečima, Gojko je sa njim i društvom veče proveo u Apatinu, kada je u 11 i 30 odlučio da ide u Stapar na koncert. Prema njihovim rečima Gojko je autostopom stigao u Stapar gde je ostatak večeri proveo sa društvom, što izjavama potvrđuje i prijatelj iz Stapara koji je to veče bio sa njim i sa kojima se rastao na kobnoj raskrsnici prema Somboru. U dva je poslednji put viđen u Staparu.

- Nismo se dopisivali, poslao sam mu samo poruku i pitao ga: "Gde si?" na koju nije odgovorio. Telefon je bio kod njega kad su ga pronašli i bio je čitav. Na licu mesta su konstatovali smrt - kaže brat nastradalog.

Grozdanić je inače, prema rečima meštana, dobar i vredan mladić. Njegovi roditelji su razvedeni, a on je živeo sa ocem, dok je brat bio sa majkom. Do nedavno je bio član jednog prigrevačkog rukometnog kluba, bio je izuzetno perspektivan, a pored toga vredno je radio sa ocem kako bi mu pomagao oko domaćinstva. Povremeno je ocu pomagao i na građevini.

Izvor: srbijadanas.com

Još vesti iz kategorije...

Top