Somborske vesti

Bilijarski turnir u Old Briku za pomoć u lečenju devojke iz Bačkog Gračaca

U somborskom bilijar klubu i pabu „Old brik“ u Ulici Matije Gupca tokom vikenda je održan zanimljiv turnir umešnih majstora zelene čoje.

Naime, čak 35 takmičarskih parova se ogledalo u umeću igranja bilijara „devetke“, a sav ostvareni prihod je namenjen za troškove lečenja Marine Labus iz Bačkog Gračaca. Kako kaže organizator, Dragan Bračika, i sam je bio iznenađen odzivom svojih „kolega po taku“ s obzirom na početak sezone godišnjih odmora i visokih dnevnih temperatura.
- Došli su takmičari iz cele Vojvodine, a pored kotizacije i svih ostalih prihoda na turniru koji su namenjeni Marininom lečenju u Grčkoj, mnogi od njih su ostavili i dodatni dobrovoljni prilog- kaže Bračika, kojem je uspeh u organizaciji ovog humanitarnog bilijar - turnira dodatni motiv da uskoro napravi i humanitarni koncert u ovom sve popularnijem somborskom pabu.
Zanimljivo je da su samo veče pre ovog turnira bračni par somborskih lekara-specijalista Sandra i Ivan Ponjević zamolili svih dvestotinak gostiju na proslavi njihovog srebrnog pira,odnosno 25 -godišnjice braka da umesto cveća i drugih prigodnih poklona na žurci posvećenoj njihovom jubileju zajedničkog života; prilože donacije za Marinino lečenje, koje je zahvalna porodica isto veče i preuzela.

Izvor: Dnevnik

Top