Horoskop

ASTRO ZAVOĐENJE: Kako da osvojite njegov horoskopski znak?

Pogodite pravo u metu tako što ćete otkriti šta on želi i o čemu mašta...

Ovan je najveći zavodnik u zodijaku. Ne drži ga mesto, sportskog je duha. Voli nežne žene duge kose i otkačenog ponašanja.

Bik je uporan i zadovoljan jedino kada mu je novčanik pun. Šarmira se pričama o uređenju kuće, a zavodi dobrom klopom. Uvek reaguje na crvenu boju.

Blizanac je nepouzdano radoznao muškarac, kojeg privlače stabilne žene - dobri slušaoci. Da biste ga zaveli, nemojte mu postavljati ograničenja.

Rak u svakoj ženi traži podršku. Ne voli napadne, koje nose visoke potpetice. Rasplaču ga tužne priče o porodici, a zavodi se romantikom.

Lav voli teatralne doterane žene koje rado pokazuje u društvu. Pošto je prilično sujetan, da bi ostao pored vas, nikada mu nemojte skidati krunu.

Devica je obično mrzovoljan muškarac koji često voli da popije koju čašicu više (iako ima i zakletih antialkoholičara). Sa njim nema strategije, zavešćete ga isključivo ako mu se dopadate i kada je on za to spreman.

Vaga muškarac nije najverniji, to odmah morate da znate! Iako će delovati kao da je očaran isključivo vama, morate ga stalno zavoditi da bi pored vas i ostao. Obožava umetnost i udoban život.

Škorpija je lojalan i posesivan, te odanost zahteva u svakom trenutku. Zna da bude težak, ali dosledno voli samo jednu ženu.

Strelac je nemirnog duha i teško pristaje na ljubav do kraja života. Ako želite da ostarite zajedno, dajte mu svu slobodu koju traži. I ne brinite, jedino će tako i ostati pored vas.

Jarac je muškarac koji često gunđa i voli da je sve po njegovom. Nije lak u zajedničkom životu, jer ga njegova krutost sprečava da se opusti.

Vodolija voli da pripada svima. Teško ga je zatvoriti u kuću, a navesti da stane na ludi kamen - još teže. Ako ste u tome uspeli, nemate brige, ostaje tu.

Ribe ni same ne znaju sta žele, pa kako onda da sa partnerkom bude jasniji. Pustite ga da ima tajne, jedino tako može trajati udvoje.

Izvor: cosmopoliten.rs

Top