petak, 03 septembar 2021 06:55

ЧЛАНОВИ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АПАТИН УСПЕШНИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА

Прегршт медаља на бројним такмичењима и почетак рада бесплатне школе атлетике

Чланови Атлетског клуба Апатин настављају са одличним наступима у овој години овог викенда велики број чланова наступио је на такмичењима у Суботици, Ваљеву, Сремској Митровици и Копаонику.

На Копаонику је одржана традиционална шеста по реду Трејл трка „Копаоник 2021“, где је одличан наступ имао Ђуро Борбељ који је убедљиво тријумфовао у трци на 15 километара у свеукупном пласману.

У Ваљеву је одржан традиционални 3. Ваљевски полумаратон где је Милан Маринковић освојио друго место у свеукупном пласману у трци на 21 километар и 97 метара са резултатом 1 сат 26 минута и 4 секунде.

Чланови АК Апатин наступали су и на Првенству Србије за ветеране које је одржано на атлетском стадиону у Сремској Митровици и где су остварени добри резултати уз освајање прегршт медаља, у женској категорији: Весна Богишић – Вицко у категорији Ж 35 (жене 35 до 39 година) освојила је прва места на 200 метара и 400 метара, у истој категорији Александра Буркановић је у трци на 3000 метара освојила прво место. Снежана Милошевић је у својој старосној категорији Ж 45 (45-49 година) освојила прво место. У мушкој конкуренцији у категорији М35 (35-39 година) Мирослав Пешић освојио је прва места на 800 метара и 3000 метара, у категорији М45 (45-49 година) у истој категорији Ајредин Ајети освојио је прво место у бацању диска и треће место на 3000 метара, у категорији М45 (45-49 година) Вања Болесников освојио је друго место у трци на 800 метара и треће место на 3000 метара.

У Суботици је одржан 4. Суботички полумаратон где су своје наступе имали у полумаратонској трци Зоран Радичанин (друго место у старосној категорији) и Коп Бaхадур Гурунг (треће место у старосној категорији), док је у трци на 10 километара Игор Бакош освојио седмо место у укупном пласману уз оборен лични рекорд.

За викенд који је испред нас чланове АК Апатин очекују нови наступи, Предраг Вејин наступиће на Рамском полумаратону (БиХ) који се одржава у суботу 4. септембра, док ће Немања Ђурић и Александар Стајић наступити на Отвореном Првенству Војводине за сениоре које се одржава у Сремској Митровици.

Млади атлетичари АК Апатин после краће летње паузе, почињу са радом у оквиру бесплатне школе атлетике коју Атлетски клуб Апатин организује већ дуги низ година и један је од симбола клуба. Први тренинг биће реализован у уторак 07.09.2021. године од 17,00 часова на сатдиону ОФК Младост, тренинге ће планирати и спроводити трочлани тим у саставу: Бојан Томашевић, Марија Бубало и Душан Шкорић – Шпецо који се после паузе у тренерском послу враћа у састав стручног штаба клуба. Тренинзи ће до почетка зимске сезоне да се реализују на стадиону поред Дунава док ће од зиме да се пређе у Спортску халу. Тренинзи су бесплатни за све младе суграђане. Информације у вези са тренинзима могу се добити преко емаила клуба: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

The post ЧЛАНОВИ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АПАТИН УСПЕШНИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА appeared first on Radio Dunav.


Прегршт медаља на бројним такмичењима и почетак рада бесплатне школе атлетике Чланови Атлетског клуба Апатин настављају са одличним наступима у овој години овог викенда велики број чланова наступио је на такмичењима у Суботици, Ваљеву, Сремској Митровици и Копаонику. На Копаонику је одржана традиционална шеста по реду Трејл трка „Копаоник 2021“, где је одличан наступ имао […]

The post ЧЛАНОВИ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АПАТИН УСПЕШНИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.