petak, 03 septembar 2021 06:55

Апатински ђаци прваци добили едукативне поклон пакете

У општини Апатин почетак школске 2021/2022. обележен је поделом прварица, које је издавачка кућа „Пчелица“ доо из Чачка објавила под насловом „Саобраћајна почетница“.

Саобраћајне букваре су данас у ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин првацима уручили помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику Милка Никшић, чланови општинског Савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, припадници службе саобраћајне полицаје – Полицијска станица Апатин и чланови организације Црвеног крста Апатин у присуству педагога, наставника и учитеља.

  • Општина Апатин је обезбедила средства за набавку 195 комплета за своје овогодишње ђаке прваке у основним школама у Апатину, Пригревици, Свилојеву, Сонти и Купусини и то из наменских средстава добијених од наплате новчаних казни учињених прекршаја у саобраћају. Овим чином, Савет за безбедност у саобаћају општине Апатин одмах на почетку школовања покренуо је активности на едукацији, усвајању и подизању саобраћајне културе код најмлађих ученика, рекла је Милка Никшић.

The post Апатински ђаци прваци добили едукативне поклон пакете first appeared on 025 инфо вести.


У општини Апатин почетак школске 2021/2022. обележен је поделом прварица, које је издавачка кућа „Пчелица“ доо из Чачка објавила под насловом „Саобраћајна почетница“. Саобраћајне букваре су данас у ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин првацима уручили помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику Милка Никшић, чланови општинског Савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине …

Апатински ђаци прваци добили едукативне поклон пакете Read More »

The post Апатински ђаци прваци добили едукативне поклон пакете first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.