nedelja, 18 jul 2021 14:23

Апатински кајакаши настављају са добрим резултатима

Након успешног Војвођанског првенства у Бачкој Паланци и још боље одрађеног такмичења у Кањижи, млађе категорије кајакашког клуба “Панонија” из Апатина у суботу су били на такмичењу у Сенти. Фантастичан викенд поново су имале сестре Дајана (2005. годиште) и Соња Уртајл (2008. годиште), које су се највише истицале од Апатинаца на ова три такмичења. Поред њих, овај викенд добре резултате забележили су Александар Лончар (2005. годиште) , као и Душан Почуча (2010. годиште), а на воду су тај викенд изашли Михаило Мандић (2006. годиште), као и Марко Ковачевић (2006. годиште).

Погледајте коначне исходе кајакаша Апатина са такмичења у Сенти:

Соња Уртајл К-1 500м 4. место
Дајана Уртајл К-1 500м 5. место
Душан Почоча К-1 500м 6. место
Александар Лончар К-1 500м 14. место

Видан Јеротијевић

The post Апатински кајакаши настављају са добрим резултатима first appeared on 025 инфо вести.


Након успешног Војвођанског првенства у Бачкој Паланци и још боље одрађеног такмичења у Кањижи, млађе категорије кајакашког клуба “Панонија” из Апатина у суботу су били на такмичењу у Сенти. Фантастичан викенд поново су имале сестре Дајана (2005. годиште) и Соња Уртајл (2008. годиште), које су се највише истицале од Апатинаца на ова три такмичења. Поред …

Апатински кајакаши настављају са добрим резултатима Read More »

The post Апатински кајакаши настављају са добрим резултатима first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.