utorak, 29 jun 2021 06:48

АПАТИНАЦ ДАНИЈЕЛ АЈДУК ОСВОЈИО ДРУГО МЕСТО НА „СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ“

XXIV „Сомборски котлић“, у организацији Туристичке организације града Сомбора a под покровитељством Града Сомбора одржан је у суботу на Тргу Светог Тројства. Званичан почетак манифестације, симболичним паљењем прве ватре означио је градоначелник Антонио Ратковић.

Најбољи рибљи паприкаш скувао је Томислав Јокић, друго место освојио је Апатинац Данијел Ајдук, а треће Милош Здравковић.

Публику на Тргу Светог Тројства у Сомбору су забављали Маринко, Никола и Марко Роквић. У оквиру „Сомборског котлића“ традиционално је организована и „Улица старих заната“, на којој су се представили излагачи рукотворина и производа старих заната из читаве Србије.

The post АПАТИНАЦ ДАНИЈЕЛ АЈДУК ОСВОЈИО ДРУГО МЕСТО НА „СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ“ appeared first on Radio Dunav.


XXIV „Сомборски котлић“, у организацији Туристичке организације града Сомбора a под покровитељством Града Сомбора одржан је у суботу на Тргу Светог Тројства. Званичан почетак манифестације, симболичним паљењем прве ватре означио је градоначелник Антонио Ратковић. Најбољи рибљи паприкаш скувао је Томислав Јокић, друго место освојио је Апатинац Данијел Ајдук, а треће Милош Здравковић. Публику на Тргу […]

The post АПАТИНАЦ ДАНИЈЕЛ АЈДУК ОСВОЈИО ДРУГО МЕСТО НА „СОМБОРСКОМ КОТЛИЋУ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...