nedelja, 20 jun 2021 06:42

АПАТИН УГОСТИО ПАРТНЕРЕ У ПРЕКОГРАНИЧНИМ ПРОЈЕКТИМА

Општина Апатин је протекла три дана била домаћин партнерима пројеката „Amazon of Europe Bike Trail“ и „Responsible Green Destination Amazon of Europe“ финансираних из транснационалног програма Дунав, у којем је наша општина пројектни партнер.

У уторак, 15. јуна, одржан је десети по реду састанак управног одбора партнерства пројекта бициклистичке руте „AoE BikeTrail“, са пратећим радионицама и смерницама за даљу имплементацију у последњем пројектном периоду који траје до 31.10.2021. године.

Дан касније сви партнери из 18 институција из јавног и приватног сектора са подручја Аустрије, Словеније, Хрватске, Мађарске и Србије имали су прилику да виде СРП „Горње Подунавље“, возе бицикл по етапи С14 бициклистичке руте Европски Амазон и уживају у прелепој природи. Гости су застајали на новим бициклистичким одмориштима и уживали у вожњи бродићем „ АоЕ Апатинка“ по Дунаву, а на Купусинској чарди, која се налази на етапи С15 АоЕ БТ руте дегустирати су рибљи паприкаш.

Последњег дана одржан је састанак управног одбора партнерства пројекта „Amazing Amazon of Europe“, пројекта који повезује 12 пројектних партнера с подручја Европског Амазона и ТБР МДД – прекогранични резерват биосфере Мура-Драва-Дунав, највећег и најочуванијег речног система у Средњој Европи, с циљем постављања темеља одрживог туризма, који је у другој години имплементације и траје до 31.12.2022. године.

Након скоро годину и по дана, партнери су коначно имали прилику да одрже састанак уживо и уживају у истраживању подручја општине Апатин и нашим кулинарским специјалитетима, али и да тестирају новоопремљену бициклистичку руту.

The post АПАТИН УГОСТИО ПАРТНЕРЕ У ПРЕКОГРАНИЧНИМ ПРОЈЕКТИМА appeared first on Radio Dunav.


Општина Апатин је протекла три дана била домаћин партнерима пројеката „Amazon of Europe Bike Trail“ и „Responsible Green Destination Amazon of Europe“ финансираних из транснационалног програма Дунав, у којем је наша општина пројектни партнер. У уторак, 15. јуна, одржан је десети по реду састанак управног одбора партнерства пројекта бициклистичке руте „AoE BikeTrail“, са пратећим радионицама […]

The post АПАТИН УГОСТИО ПАРТНЕРЕ У ПРЕКОГРАНИЧНИМ ПРОЈЕКТИМА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.