petak, 21 maj 2021 07:16

Бесплатне музичке радионице за децу

Радионица ,,Kids Fest APATIN’’, у сарадњи са Основном музичком школом ,,Стеван Христић” у току маја и јуна организује неколико музичких радионица са циљем ширења музичке културе међу предшколском децом, као и међу ученицима нижих разреда основне школе.  Радионице ће водити наставнице солфеђа музичке школе Ана Пешић и Ивана Антунић Бутковић, као и координатор програма Милорад …

Бесплатне музичке радионице за децу Read More »


Радионица ,,Kids Fest APATIN’’, у сарадњи са Основном музичком школом ,,Стеван Христић” у току маја и јуна организује неколико музичких радионица са циљем ширења музичке културе међу предшколском децом, као и међу ученицима нижих разреда основне школе. 

Радионице ће водити наставнице солфеђа музичке школе Ана Пешић и Ивана Антунић Бутковић, као и координатор програма Милорад Баста. Музичке радионице ће се одржавати 22. маја, 29. маја, 5. јуна и 12. јуна 2021. године од 10 до 11 сати у просторијама Основне музичке школе у Апатину. 

Циљ програма је да деца добију елементарно предзнање о музици, развију слух и жељу за певањем, али и да на занимљив начин, уз игру, заволе музику. Радионица је усмерена на припрему деце за евентуално образовање у музичкој школи или певање у хору. 

Музичка радионица је намењена деци која на јесен крећу у први разред основне школе, али учесници могу бити и деца која тренутно похађају први разред основне школе. Број је ограничен на 15 учесника. Трајање радионице је један школски час. За програм музичке радионице родитељи могу пријавити децу до петка, 21. маја 2021.године. Телефон за пријаве је 064 94 96 118 (Милорад Баста). За све заинтересоване радионица је бесплатна.

Део програма можете погледати ОВДЕ.  


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.