utorak, 11 maj 2021 15:34

МУП ТРАЖИ 300 ВАТРОГАСАЦА

Министарство унутрашњих послова уписаће 300 полазника на стручно оспособљавање за обављање ватрогасно-спасилачких послова. Право учешћа на конкурсу имају сви држављани Републике Србије од 19 до 30 година који најмање годину дана имају пребивалиште на територији организационе јединице за коју је расписан конкурс, до дана закључења конкурса. Кандидати треба да имају завршено средње образовање и васпитање, […]

The post МУП ТРАЖИ 300 ВАТРОГАСАЦА appeared first on Radio Dunav.


Министарство унутрашњих послова уписаће 300 полазника на стручно оспособљавање за обављање ватрогасно-спасилачких послова. Право учешћа на конкурсу имају сви држављани Републике Србије од 19 до 30 година који најмање годину дана имају пребивалиште на територији организационе јединице за коју је расписан конкурс, до дана закључења конкурса. Кандидати треба да имају завршено средње образовање и васпитање, да поседују важећу националну возачку дозволу за управљање моторним возилом „Ц“ категорије, да испуњавају посебне услове у погледу критеријума здравствене, психо-физичке и базично-моторичке способности и да не постоје безбедносне сметње за заснивање радног односа у Министарству унутрашњих послова.

Право учешћа на конкурсу има и лице које похађа завршну годину средње школе, уз обавезу да најкасније до 01.07.2021. године достави оверену фотокопију дипломе о завршеном средњем образовању и васпитању.

Право учешћа на конкурсу има и лице које поседује важећу националну возачку дозволу за управљање моторним возилом „Б“ категорије, а није положило возачки испит „Ц“ категорије, уз обавезу да возачки испит положи у року од 18 месеци од дана завршетка основне обуке припадника ватрогасно-спасилачких јединица.

Избор кандидата за полазнике курса на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица спроводи комисија коју именује министар унутрашњих послова.

Конкурс траје до 25. маја 2021. године.

Детаљи о конкурсу се могу наћи на сајту Министарства унутрашњих послова http://www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку http://www.copo.edu.rs

The post МУП ТРАЖИ 300 ВАТРОГАСАЦА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.