utorak, 11 maj 2021 06:40

Вакцинација и одговорност уродили плодом! У општини Апатин свега 38 заражених корона вирусом

У општини Апатин из недеље у недељу све је мањи број оних који су се јављали у црвену зону апатинског Дома здравља, те је број заражених у овом тренутку пао на 38 наша суграђана. Помоћница директора Дома здравља Апатин, Бранка Бајић, каже да је пре свега дисциплина и велика одговорност наших суграђана довела до оваквог …

Вакцинација и одговорност уродили плодом! У општини Апатин свега 38 заражених корона вирусом Read More »


У општини Апатин из недеље у недељу све је мањи број оних који су се јављали у црвену зону апатинског Дома здравља, те је број заражених у овом тренутку пао на 38 наша суграђана.

Помоћница директора Дома здравља Апатин, Бранка Бајић, каже да је пре свега дисциплина и велика одговорност наших суграђана довела до оваквог резултата.

  • Грађани су послушали бројне апеле и суздржавали су се од већих окупљања, испоштоване су препоручене епидемиолошке мере и можемо рећи да је ситуација са корона вирусом све боља, рекла је Бранка Бајић и поручила како није још увек све готово и да не сме бити опуштања.

Имунизација иде све боље, а последњих пар дана је забележен повећан одзив грађана на вакцинацију.

  • У суботу се кроз акцију „Отворена врата“ вакцинисало 420 наших суграђана. Бројке нам и ту иду у прилог и воде ка томе да се ускоро можемо надати нормализацији стања. Укупно се до сада ревакцинисало 4.515, а ревакцину чека још 2.296 грађана општине Апатин, сазнајемо од помоћнице директора Дома здравља Апатин, Бранке Бајић.

Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...