Izložba “Ogledalo duše” Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama Izložba “Ogledalo duše” Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama
sreda, 30 novembar 2022 05:14

Izložba “Ogledalo duše” Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama

 

U četvrtak,1. decembra 2022. godine, sa početkom u 12 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli po osmi put biće otvorena humanitarno- prodajna izložba radova “Ogledalo duše” povodom 3. decembra Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama.

Na Saborovanju je nastalo neraskidivo prijatelјstvo umetnika i obolelih i stvarana su dela koja su deo ove izložbe.

Izložbu realizuje Udruženje obolelih od multiple skleroze Zapadna Bačka Sombor, na čelu sa predsednikom Udruženja Radmilo Živkom.

Izložbu će otvoriti predsednik opštine Kula, Damjan Milјanić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.