U subotu „Dani bundeve“ u Kuli U subotu „Dani bundeve“ u Kuli
sreda, 05 oktobar 2022 06:08

U subotu „Dani bundeve“ u Kuli

 

Narednog vikenda u Kuli biće održana 8. po redu manifestacija „Dani bundeve“. Među organizatorima je i Lokalna akciona grupa „Srce Bačke“, a menadžer LAG-a, Bojan Kovač iskoristio je priliku da pozove sve građane opštine Kula i okolnih mesta da svojim prisustvom podrže „Dane bundeve“ „Kao kruna ove naše organizacije, spojili smo lepo i korisno i učestvujemo u organizaciji „Dana bundeve“ zajedno sa Turističkom organizacijom opštine Kule i Opštinom Kula. Oni se održavaju u subotu, a organizatori su Udruženje Eko Kula, koje je i jedno od osnivača LAG-a, tako da koristim ovu priliku da pozovem sve naše sugrađane i sve lјude iz šire okoline da dođu, da posete „Dane bundeve“ i da probaju ukuse i mirise kralјice jeseni“.

Kao što je Kovač pomenuo, jedan od organizatora događaja je i Udruženje Eko Kula, a Svetlana Jelić je rekla nešto više o konceptu i sadržaju same manifestacije: „Ovo je sada već osmi put kako se organizuju „Dani bundeve“ i sada je već to jedna tradicija za poštovanje. Kao i svake godine, akcenat dajemo deci, prvenstveno deci predškolskog i školskog uzrasta i ove godine, na našu veliku radost, imamo veliki odziv volontera. Naravno, tu je uvek radionica, crtanje, pravlјenje bundevica, razne igre… ali, da ne otkrivam baš sve, biće mnogo iznenađenja“.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.