Kula: FOTO KONKURS- OkulaR FOTO KONKURS- OkulaR
nedelja, 21 avgust 2022 06:52

Kula: FOTO KONKURS- OkulaR

 

Narodna biblioteka Kule u saradnji sa lokalnom samoupravom i ove godine organizuje foto-konkurs „Okular“, sa temom Kula na fotografijama. Konkurs će biti otvoren do 1.10.2022. Do tog datuma treba poslati najviše tri svoje fotografije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani, a povod je želјa da se populariše fotografija kao sredstvo umetničkog izražavanja. Fotografija treba da bude samostalna, autorska sa temom šire vezanom za Kulu, bez montaža i obrade ( osim korekcija boje i kontrasta). Fotografije slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., slati ih u JPG ili TIFF formatu, najmanje rezolucije 2756 x 3937 piksela.

Najbolјe fotografije biće nagrađene, a dodatno odabrane biće objavlјene na posebno publikovanom setu razglednica Kule. Ovim povodom biće upriličena i izložba na kojoj će se prikazati dvadeset najbolјih radova.

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.